PENZIONERI IDU BESPLATNO U BANJU

Lazarevačko udruženje penzionera objavilo je spisak penzionera koji su dobili besplatnu banjsku rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim lečilištima u trajanju od 10 dana. To  pravo ostvario je 71 penzioner sa lazarevačke teritorije .

Penzioneri koji su ostvarili pravo na desetodnevnu banjsku rehabilitaciju, dobiće od PIO Fonda potvrdu da su to pravo ostvarili i koja banja je u pitanju. Nakon toga dobiće obaveštenje kog datuma idu u banju.Inače, ove godine promenjen je pravilnik o radu, tako da pravo da konkurišu imali su samo penzioneri koji do sada nisu koristili to pravo.

Rezultate konkursa ovdašnji penzioneri mogu videti na oglasnoj tabli udruženja. Prigovori se mogu uputiti do 1. juna ove godine.

 

Pravo na besplatnu banjsku rehabilitaciju u opštini Lajkovac ostvarilo je 26 penzionera koji su se javili na oglas za upućivanje najstarijih sugrađana na banjsku rehabilitaciju. Interesantno je da su na lajkovačkoj listi isključivo žene, tako da će 26 lajkovačkih penzionerki ove godine besplatno otići u banje. Rang lista penzionera istaknuta je na ulazu u Klub penzionera, te oni koji nisu zadovoljni odlukom mogu uložiti prigovor do 1. Juna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Nova normalnost: Dnevne sobe kao kancelarije
Next post Rajac – planina zmajeva (VIDEO)