Lepe vesti za ruralne sredine i škole – Ministar Jovanović u poseti GO Lazarevac (VIDEO)

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi RS, dr Mihailo Jovanović posetio je danas GO Lazarevac.

Povod posete prevashodno su bile poplave koje su pogodile nekoliko sela na teritoriji opštine, ali i najava značajnih projekata u oblasti informisanja i telekomunikacija.

Predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević rekao je da će Ministar Jovanović i njegovi saradnici danas biti u prilici da se na terenu uvere u štetu nastalu tokom poplava.

” Biće i nekoliko lepih vesti za naše sugrađane  iz ruralnih delova naše opštine,  ali i nešto novo za naše škole od prvog septembra. Potrudićemo se da opremimo neke od kabineta  centralnih i seoskih škola na teritoriji opštine i na taj način približimo elektronsku nastavu”, rekao je on.

Ministar informisanja i telekomunikacija RS Mihailo Jovanović tokom današnje posete Lazarevcu, najavio je maksimalnu pomoć države  u saniranju posledica elementarnih nepogoda, ali takođe je najavio i projekat uvođenja brzog interneta u sva sela i opremanje kabineta za informatimku u osnovinim i srednjim školama.

Nakon prijema u opštini  Ministar Jovanović i predsednik lazarevačke opštine sa svojim saradnicima posetili su MZ Rudovci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Sutra počinje leto, evo koliko će trajati najduži dan u godini
Next post Drugi rebalans budzeta opštine Lajkovac pred odbornicima u petak (VIDEO)