UNAPREĐENjE ENERGETSKE SANACIJE STAMBENIH ZGRADA, PORODIČNIH KUĆA I STANOVA

Tekst je u okviru projekta iz oblasti projektnog sufinansiranja iz oblasti javnog informisanja pod nazivom ”Iz naše perspektive”, koji sufinansira opština Ljig. Ovim projektom ukazujemo na realne probleme građana, način njihovog rešavanja i efekte realizacije. Zahvaljujući ovom projektu posetioci portala KISSINFO.rs će iz prve ruke dobijati informacije od značaja za život u opštini Ljig  čime ukazujemo na značaj uloge građana u poboljšanju rada lokalne samouprave.

Tema:Projekti unapređenja infrastrukture imaju pozitivan efekat za život ljudi

U OVOJ GODINI, UKUPNO 12.000.000,00 DINARA ZA UNAPREĐENjE ENERGETSKE SANACIJE STAMBENIH ZGRADA, PORODIČNIH KUĆA I STANOVA

Danas je  potpisan Ugovor o sufinansiranju programa energetske efikasnosti zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovodi opština Ljig. Ugovor je potpisan između opštine Ljig i Ministarstva rudarstva i energetike, a sredstva su namenjena za unapređenje energetske efikasnosti.

“Ukupna sredstva koja su obezbedili Ministrastvo i Opština iznose 6.000.000,00 dinara, dok će preostalih 6.000.000,00 dinara obezvediti zainteresovani građani. To znači, da će se u toku ove godine, za ovu namenu, ukupno utrošiti 12.000.000,00 dinara”,rekao je predsednik opštine Dragan Lazarević.

 

U narednom periodu, Opština Ljig će raspisati Javni poziv za sve građane, u kome će se definisati svi bliži uslovi, kao i kriterijumi za raspodelu sredstava. Javni poziv će biti objavljen na zvaničnoj internet prezentaciji opštine, kao i na oglasnoj tabli, te iz tih razloga molimo sve zainteresovane sugrađane da prate sajt, kako bi se o svemu na vreme informisali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Nova normalnost: Šta će zameniti tri poljupca kod Srba – fizička distanca?
Next post Nova normalnost: Psihološka podrška – kako savladati anksioznost, zabrinutost i strah (VIDEO)