Ministar Momirović u poseti Lazarevcu (VIDEO)

U Lazarevcu je u toku izgradnja kanalizacione mreže za oko 3.5 hiljade domaćinstava u devet mesnih zajednica.

Ministar građevine, saobraćaja i infrastrukturre Vlade Republike Srbije, Tomislav Momirović sa saradnicima, kao i predstavnici kineske kompanije CRBC i čelnici GO Lazarevac, obišli su danas radove na izgradnji kanalizacione mreže u MZ Šušnjar.  Investicija se realizuje u okviru programa ‚‚Čista Srbija“ za čije sprovoođenje je nadležno pomenuto ministarstvo.

‚‚Na teritoriji opštine Lazarevac devet mesnih zajednica participiralo je sa kvalitetnim projektima kod Ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture , za realizaciju projekta izgradnje kanalizacione mreže i dva postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda“ rekao je predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević.

Stević je takođe uputio zahvalnost za putnu infrastrukturu koja se radi na teritoriji opštine, ali i ukazao na probleme putnog pravca Veliki Crljeni-Junkovac, gde je reč o održavanju  deonice ka Sopotu na kojoj je otežano svakodnevno funcionisanje zbog velike frekventnosti saobraćaja.

 ‚Ukupno, Vlada Srbije ovde u Lazarevcu gradi 80 kilometara kanalizacione infrastrukture. Ne odustajemo od borbe za bolji život građana“ poručio je Ministar Momirović.

Završetkom projekta, preko 3.5 hiljade domaćinstava iz devet lazarevačkih mesnih zajednica dobiće kanalizaciju, čime će biti rešen jedan od velikih problema u našoj opštini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post ‘’Vojni krug” dobija novu saobraćajnicu (VIDEO)
Next post Šest crkava proglašeno za spomenike kulture