Mirosaljci uskoro dobijaju vodu(VIDEO)

U mesnoj zajednici Mirosaljci krajem prošle godine otpočeli su radovi na izgradnji oko 40 km vododvodne mreže koja će vodom sa izvorišta Makiš snabdevati 350 domaćinstava. Lokaciju budućeg rezervoara za vodu obišao je prvi čovek Lazarevca, Bojan Stević.

‘’Što se tiče vodovodne mreže očekujemo da do kraja ove godine u primarnom cevovodu i u glavnim sekundarnim vodovima stigne pijaća voda”, rekao je on.

Opštinsko rukovodstvo obišlo je i radove na izgradnji Doma kulture u Mirosaljcima.

‘’ Objekat će sadržati prostor za mesnu kancelariju, salu za sastanke, kutak za penzionere, dok su dve velike prostorije namenjene za PU ‘’Rakila Kotarov Vuka” i njihovo izdvojeno odeljenje u ovom mestu”, kazao je Stević.

Predsednik MZ Mirosaljci , Mile Ranković podseća da je priča o vodovodu započela 2015. godine i ona se sada privodi kraju.

Da pijaća voda stigne do svakog domaćinstva na teritoriji opštine Lazarevac, jedan je od primarnih ciljeva opštinskog rukovodstva u budućnosti.

2 thoughts on “Mirosaljci uskoro dobijaju vodu(VIDEO)

  1. Postovani,
    Predmet: Izgradnja vodovodne mreze i postavljanje prikljucka za stambeni objekat kucni broj 222 na katastarskoj parceli 1740/1 u naseljenom mestu Selo Mirosaljci KO Lazarevac.
    Molim Vas da mi detaljno napisete informaciju u vezi sa buducim radovima uvodjenja vodovodnog prikljucka kao i kada i na koji nacin se prijavljujem kao vlasnik imanja i kuce – stambeni objekat kucni broj 222 na katastarskoj parceli 1740/1 u naseljenom mestu Selo Mirosaljci KO Lazarevac. Ovom prilikom izjavljujem da sam zainteresovana kao vlasnik predmetnog imanja i kuce za izgradjnu vodovodne mreze kao i postavljanja vodovodnog prikljucka u naseljenom mestu selo – KO Mirosaljci . S postovanjem Radoslava Andjelkovic dia broj mob tel je +38111643844502

  2. Postovani,
    Predmet: Izgradnja vodovodne mreze i postavljanje prikljucka za stambeni objekat kucni broj 222 na katastarskoj parceli 1740/1 u naseljenom mestu Selo Mirosaljci KO Lazarevac.
    Molim Vas da mi detaljno napisete informaciju u vezi sa buducim radovima uvodjenja vodovodnog prikljucka kao i kada i na koji nacin se prijavljujem kao vlasnik imanja i kuce – stambeni objekat kucni broj 222 na katastarskoj parceli 1740/1 u naseljenom mestu Selo Mirosaljci KO Lazarevac. Ovom prilikom izjavljujem da sam zainteresovana kao vlasnik predmetnog imanja i kuce za izgradjnu vodovodne mreze kao i postavljanja vodovodnog prikljucka u naseljenom mestu selo – KO Mirosaljci . S postovanjem Radoslava Andjelkovic dia broj mob tel je +3811643844502

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post “Raspоni metafizičkоg beskraјa” Viоlete Markоvić u Modernoj galeriji
Next post GREH ČOKOLADE