Novo vozilo za vozni park Doma zdravlja u Ljigu (VIDEO)

Vozni park ljiškog  Doma zdravlja bogatiji je za novo sanitetsko vozilo sa najsavremenijom medicinskom opremom za dijalizu.

Prvi čovek opštine Ljig, Dragan Lazarević podsetio je da je ovo četvrto sanitetsko vozilo koje je Dom zdravlja dobio u protekle dve godine.

‘’Ovim vozilom smo kompletirali vozni park doma zdravlja u Ljigu i ovde nije nikada bilo više vozila na raspolaganju. Sva vozila su nova. Prvo je stiglo 2020.godine, naredno 2021. I u ovoj godini dobili smo još dva vozila.  Ovo je neophodno za prevoz naših sugrađana na hemo dijalizu u Valjevvu” rekao je on.

Lazarević je podsetio i na projekat rešavanja problema vodosnabdevanja opštine Ljig i zahvalio kako Ministarstvu zdravlja za novo sanitetsko vozilo, tako i Vladi Srbije na svim do sada realizovanim i budućim projektima.

Direktor ljiškog Doma zdravlja doktor Dejan Đorđević zahvalio se resornom ministarstvu i opštini Ljig  na novom vozilu kao i na ostalim donacijama koje su i više nego dobrodošle ovoj ustanovi.

‘’Ovo je već četvrto vozilo u poslednje dve godine. Dobili smo tri nova sanitetska vozila i sada vozilo za prevoz pacijenata na hemo dijalizu. Potpuno smo obnovili svoj vozni park i više nemamo problema” kaže on.

Đorđević je podsetio i na ultra zvučni aparat koji treba da pristigne u ovu ustanovu  i  izrazio nadu da bi objekat u skorijoj budućnosti mogao biti renoviran, obzirom da je sagrađen davne 1975.godine .On je takođe zahvalio i opštinskom rukovodstvu koje je Domu zdravlja doniralo opremu za uređenje enterijera u vidu novih ležajeva i stolica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Obeležen Dan OŠ ‚‚Mile Dubljević“ u Lajkovcu (VIDEO)
Next post Poleteo sa Rajca, sleteo u Rožaje