“ Novogodišnje igrarije” PU Rakila Kotarov-Vuka

Ono što obeležava završetak svake kalendarske godine u PU “Rakila Kotarov Vuka” u Lazarevcu svakako su “Novogodišnje igrarije”, koje sa nestrpljenjem isčekuju kako mališani i njihovi roditelji, tako i zaposleni u ovoj ustanovi.

Nakon dve godine pauze, tradicionalna manifestacija “ Novogodišnje igrarije” bće održana u utorak 27. decembra sa početkom u 17 časova u SRC “Kolubara”.

Koordinator za odnose sa javnošču PU “Rakila Koarov Vuka”, Ana Stašević kaže da je ove godine učešće uzelo 16 grupa, od čega 6 celodnevnih, 5 pripremno predškolkih i 5 mešovitih vrtićkih grupa, ali će u samom takmičenju učestvovati samo predškolci.

“Ono što je nama posebno drago jeste da je ove godine učešće u manifestaciji uzeo i veoma veliki broj vaspitača, u samim grupama njih 34, a iz radne grupe za organizaciju manifestacije 25 vaspitača. Pored njih tu je i stručna služba ustanove kao i tehničko osoblje.

Sam program imaće revijalni i takmičarski deo. Deca će se takmičiti u četiri igre koje su praktične za njihov uzrast. Imaćemo goste u revijalnom delu programa, a to su Centar za smeštaj i boravak dece i omladine ometenih u razvoju, Akademija sporta, školica košarke i odbojke na čelu sa profesorom Čedom Todorčevićem i trenerima, karate i ritmička gimnastika “Kolubarac” koje predvodi Ivana Filipović Anđelković, kao i plesni studio “Kolus”i svi oni imaće svoju tačku upravo u revijalnom delu našeg programa.

Takođe, jako nam je drago što uvek možemo da pomognemo, tako da su i ovoga puta deca pravila novogodišnje čestitke koje će se na dan održavanja manifestacije prodavati kao ulaznice, svako će moći da izdvoji novca koliko želi, a sav prihod biće usmeren za lečenje našeg sugrađanina Koste Leševića. Kosti možemo pomoći svakako i slanjem SMS poruke 1331 na broj 3030.

Pored toga, sutradan biće organizovan humanitarni bazar ispred Centra za kulturu u prepodnevnim časovima, gde će se takođe skupljati novac za lečenje malog Koste” najavljuje ona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Nove kapitalne investicije u drugoj polovini naredne godine – budzetska sednica Skupštine u sredu (VIDEO)
Next post Novogodišnji koktel OO SNS Lazarevac (VIDEO)