Novogodišnji koktel OO SNS Lazarevac (VIDEO)

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Lazarevcu tradicionalnim koktelom u Centru za kulturu, proslavio je završetak jedne i početak nove kalendarske godine.

Brojne zvanice iz javnog života kako lazarevačke, tako i susednih opština, članove i simpatizere ove političke opcie pozdravila je predsednica opštinskog odbora SNS Lazarevac, Tijana Davidovac.

“ Drago mi je što smo se u ovolikom broju okupili da ispratimo ovu godinu koja je za Srpsku naprednu stranku bila izuzetno važna godina, obzirom da smo na njenom početku imali izbore i ovom prilikom želim da se zahvalim svim našim članovima i simpatizerima na velikoj podršci koju pružaju politici ove stranke  i našem predsedniku Aleksandru Vučiću“, rekla je Davidovac.

Član Izvršnog odbora SNS i državni sekretar u Ministarstvu privrede, Boban Birmančević pohvalio je rad lazarevačkih naprednjaka i svima poželeo puno uspeha u narednoj godini.

Potpredsednik OO SNS Lazarevac, Bojan Stević  zahvalio je svim aktivistima, članovima i simpatizerima na dosadašnjem trudu i zalaganju izrazivši uverenje da će u narednoj godini rezultati tog zalaganja biti još bolji.

“Želim da vam svima nastupajuća godina bude bolja nego 2022. da u narednoj godini bude uspešna realizacija postojećih projekata i da otvorimo i završimo u novoj građevinskoj sezoni nove kapitalne projekte koji će u potpunosti izmeniti izgled našeg grada i naše opštine” , poručio je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post “ Novogodišnje igrarije” PU Rakila Kotarov-Vuka
Next post INFRASTRUKTURNI RADOVI U OPŠTINI LAJKOVAC