Održana tradicionalna sportsko-rekreativna manifestacija „Biciklijada Lajkovac“

Generalna skupština Ujedinjenih nacija proglasila je u aprilu 2018. godine 3. jun – Međunarodnim svetskim danom bicikla.

Tradicionalna sportsko-rekreativna manifestacija „Biciklijada Lajkovac“ održana je u nedelju 4. juna. Organizator manifestacije, koja se održava krajem školske godine, je lajkovačko PSD “Ćira”, a svoje impresije preneo nam je predsednik društva, Vladan Jakovljević.

“Mi smo ovaj dan obeležili jednom lepom vožnjom od Lajkovca do Bogovađe i nazad u nedelju 4.juna. Dužina prevezene staze iznosila je oko 24km.

Imali smo dan kao naručen, idealna temperatura, bez vetra što kažu, Gospod nas pogledao. Upisano je 149 učesnika, najviše dece nižih razreda osnovne škole, dece sa roditeljima, a bilo je i onih koji se nisu prijavili. Najbolji odziv je bio dece iz Jabučja, i zannjih zaista sve pohvale. Zahvaljujemo se na pomoći Opštini Lajkovac, Domu zdravlja, policiji, Crvenom Krstu Beograd na korišćenju prostora u Bogovađi, moto klubu TNT, prijateljima iz PD Vis, Kurble, Malcima, školici sporta Sportać LA i našim članovima.

Ponoviću po ko zna koji put, kada smo  složni-prepreke ne postoje. Deca su zadovoljna kao i roditelji. Bilo je interesovanja  kada će biti neka sledeća akcija i oko rada kluba. Naše prostorije i naša srca su uvek otvorena za sve dobronamerne ljude. Mi jesmo veoma malo mesto ali to ne sme biti izgovor, već možda podsticaj da pokažemo da je bitan kvalitet a ne kvantitet. Moramo se i izviniti ako je bilo nekih propusta. Hvala svima na učešću i do neke sledeće akcije- vedro!” poručuje Jakovljević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Obeležena slava GO Lazarevac (VIDEO)
Next post Junski program Kulturnog centra u Lajkovcu