Podela auto sedišta i najava novih investicija u oblasti obrazovanja (VIDEO)

Roditelji dece rođene u avgustu, septembru i oktobru prošle godine koji su se blagovremeno prijavili na Javni poziv koji raspisuje GO Lazarevac dobili su auto sedista, koja im je uručio i na prinovama čestitao predsednik opštine, Bojan Stević.

On je ovom prilikom  podsetio da su Grad Beograd i GO Lazarevac krajem prošle godine uveli besplatan boravak za sve mališane u predškolskim ustanovama na teritoriji opštine , kako za decu koja pohađju državne, tako i za one koji idu u privarne vrtiće.

„ Tokom letnjeg raspusta ove godine  deca će imati pravo na besplatno korišćenje otvorenih bazena  na teritoriji Grada Beograda, a samim tim i u Lazarevcu. Pored toga očekuje nas podrška i za sve školarce u vidu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 20.000 dinara. Ono što bih takođe napomenuo jeste da smo u prethodnih godinu ipo dana uradili pet školskih objekata, izgradili smo dve balon sale, dok nas u narednih desetak dana očekuje rekonstrukcija OŠ „Dule Karaklajić“, rekao je on najavivši i još nekoliko novih investicija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Tri nova sportska terena za lajkovačke osnovce (VIDEO)
Next post Održana 8. sednica opštinskog Veća u Lajkovcu (VIDEO)