Tri nova sportska terena za lajkovačke osnovce (VIDEO)

U sklopu najavljene rekonstrrukcije sportskih terena na teritoriji opštine Lajkovac i učenici OŠ “Mile Dubljević” dobili su nove terene koji će poboljšati kvalitet izvođenja nastave fizičkog vaspitanja ali i biti dostupni za rekreativno bavljenje sportom.

Radove je danas obišao predsednik opštine Lajkovac, Andrija Živković sa saradnicima.

” Kada smo pravili budzet za 2024. godinu  u decembru rekli smo da ćemo veliki akcenat i dobar deo radova pre svega posvetiti našim najmlađima i razvoju sportske infrastrukture  na teritoriji opštine Lajkovac. Pre nešto više od mesec dana uradili smo prvi teren sa modernom tartan podlogom u sklopu fudbalskog stadiona Železničar i to košarkaški teren kojim gazduje sportska hala. Juče su završena i tri potpuno nova  terena u okviru OŠ Mile Dubljević u Lajkovcu i to fudbalski, teren za odbojku i teren za košarku, koji su takođe urađeni sa modernom tartan podlogom, a zamenjeni su i koševi i stubovi  na pomenutim terenima. Pored toga renoviran je i mini pič teren, gde je zamenjena ograda, urađene kapije, zamnjena veštačka trava i on će za nekoliko dana biti u funkcicji…” podsetio je Živković i najavio buduće radove kada je u pitanju poboljšanje uslova za realizaciju sportova, pogotovo u seoskim sredinama.

Konstantu u dobroj saradnji između škola i lokalne samouprave pohvalila je direktorka OŠ “Mile Dubljević”, Biljana Žujović koja je uz to istakla značaj novoizgrađenih terena za učenike ove škole.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post SVI (ZA)JEDNO – Lični pratilac dece sa smetnjama u razvoju: Zakonske regulative i najbolji kandidati
Next post Podela auto sedišta i najava novih investicija u oblasti obrazovanja (VIDEO)