Raspisan Javni poziv za nabavku sadnica voć i vinove loze (VIDEO)

Gradska opština Lazarevac raspisala je  subvencionisanu nabavku sadnica voća i vinove loze, a tim povodom danas je u sali predsedništva održana konferencija za medije na kojoj je o detaljima i uslovima Javnog poziva govorio član Veća GO Lazarevac zadužen za poljoprivredu, Nenad Bačanac.

„ Javni poziv se raspisuje danas i traje do utroška sredstava, tako da poljoprivredna gazdistva imaju vremena da apliciraju, da planiraju parcelu na kojoj će zasaditi taj višegodišnji zasad i da isto realizuju.

Od dokumentacije je samo potreban obrazac prijave koji mogu dobiti u Kancelariji za poljoprivredu GO Lazarevac, fotokopija lične karte, potvrda o aktivnom statusu,  kao i izvod iz biljne strukture na kome treba da stoji ta parcela na kojoj će biti zasađene subvencionisane ssdnice voća ili vinove loze“, kaže on.

Bačanac je objasnio sve pojedinosti vezane za podnošenje prijava na ovaj Javni poziv, ali i pozvao sve zainteresovane da u nedelju 14. aprila posete poljoprivredni  karavan „ NAJ DOMAĆIN“ koji će biti održan u Karađorđevoj ulici (šetališna zona) sa početkom od 10 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Svečano otvaranje novog prostora biblioteke “Radovan Beli Marković” u Lajkovcu (VIDEO)
Next post Deseta akcija “Proleću u pohode” – Šetajmo za zdravlje i ovog proleća (VIDEO)