Sutra počinje LETO: Ako uradite OVO čeka vas SREĆA tokom cele godine!

Izvor Time.rs

Leto će ove godine početi u utorak 21. juna, tačno u 5sati i 32 minuta.  Prema starim običajima taj dan treba iskoristiti da počnemo sve ono čemu težimo, i uspeh će nam biti zagarantovan. 

Naime, pre pojave hrišćanstva, ljudi su poštovali prirodu i proslavljali dolazak leta kao dan sunca, vatre i početak novog ciklusa. S tim u vezi, veruje da se da početak leta simboliše i vreme ispunjenja naših želja, ali i postavljanje novih ciljeva. Zato na dan kada počinje leto treba da počnemo sve ono čemu težimo.

Zato, sve što još uvek niste počeli a planirali ste,  započnite i biće uspešno, sasvim sigurno! Veruje se i da će svaka osoba koja tog dana započne dijetu, sa lakoćom doći do željene linije.  Na dan kada dolazi najtoplije godišnje doba, potrebno je obnovitit garderobu. Onu staru, koju niste nosili prethodnih godinu dana, poklonite nekom. Po verovanju, tim činom se otpušta sve ono staro i nepotrebno, a novom odećom se unosi dobra i sveža energija.

Sutra će, inače, obdanica biti najduža, a noć najkraća. U isto vreme, u tom 172. danu u godini, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje zima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post DANAS POČINJE PETROVSKI POST!
Next post “NA LITICI”- predstava za mlade