Talenat u genima – Tate na terenu povodom godišnjice rada omladinske škole fudbala FK Železničar

Godinu dana rada omladinske škole fudbala FK Železničar iz Lajkovca juče je obeleženo na simboličan, ali sjajan način.

Oko 40 roditelja odigralo je izuzetne utakmice pred brojnom publikom, među kojom su bila i njihova deca, polaznici omladinske škole fudbala lajkovačkog „Želje“.

Na kraju su najviše slavili očevi dece generacije 2013/2014 koji su penalima izvojevali pobedu nad očevima dece generacije  2015/2016.

Prvi čovek lajkovačke opštine, Andrija Živković kaže da jeb Železničar brend Lajkovca koji je na žalost dugo godina bio zapostavljen, ali su se pronašli pravi ljudi koji pre svega vole sport.

„ Drago mi je što je pre godinu dana Železničar dobio novu upravu, dugovi od nekoliko miliona dinara vraćeni su u potpunosti. Danas je to jedan finansijski stabilan zonaš, a posebno mi je drago da je oformljena omladinska škola u okviru Železničara, koja maltene nije ni postojala, a danas broji preko 100 dece  sa kojima radi desetak trenera  na dva terena.  Svrha postojanja jednog kluba jeste pre svega da ima svoj omladinski pogon i ja se nadam da će u nekom budućem periodu upravo ta deca igrati  za prvi tim Železničara, a opština će se koliko god može truditi da obnovi infrastrukturu terena, dosta toga urađeno je u proteklom periodu, a mi ćemo u ovoj godini uraditi i reflektore na glavnom stadionu  kako bi utakmice mogle da se igraju i u večernjim terminima“ rekao je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Drugi rebalans budzeta opštine Lajkovac pred odbornicima u petak (VIDEO)
Next post Program manifestacije „Dani Lazarevca“