Usvojen završni račun budzeta opštine za prošlu godinu – Održana 22. sednica Skupštine GO Lazarevac (VIDEO)

Danas održana 22. sednica Skupštine GO Lazarevac otpočela je minutom ćutanja i odavanjem počasti žrtvama stradalim u dve velike tragedije koje su početkom maja potresle Srbiju.

Odbornici su nakon toga razmatrali Dnevni red od 7 tačaka u redovnom i 5 u skraćenom postupku, i usvojili iste nakon višesatnog zasedanja.

Najznačajnija tačka bio je Završni račun budzeta opštine za prošlu godinu, zatim,  usvojene  su izmene i dopune  Planova detaljne regulacije za nekoliko lokacja u Lazarevcu, kao i nekoliko tačaka koje su se odnosile na JP za izgradnju Lazarevca i  Izveštaj o radu za 2022. godinu Centra za kulturu.

U skraćenom postupku  usvojeni su Predlozi rešenja o produženju mandata vršiocima dužnosti direktora JP za izgradnju, Centra za kulturu,  imenovan  predsednik Upravnog odbora ove ustanove,  a imenovan je i član Nadzornog odbora JP za izgradnju  Lazarevca.

Sednicu je po njenom završetku rezimirao predsednik lazarevačke opštine Bojan Stević, koji je komenatrišući sednicu, najavio i svečanu Skupštinu koja se svake godine tradicionalno održava na Vidovdan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Junski program Kulturnog centra u Lajkovcu
Next post Podeljena kolica sa nosiljkama za još 63 bebe u Lazarevcu (VIDEO)