Čekanju je kraj – novi multifunkcionalni objekat u Pepeljevcu u drugoj fazi izgradnje (VIDEO)

Radovi na izgradnji Seoske kuće u Pepeljevcu, vrednosti 25 miliona dinara koji se finansiraju iz opštinskog budžeta, ušli su u drugu fazu.

Njih je sa saradnicima obišao predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković koji je rekao da će se multifunkcionalni objekat prostirati na 230 kvadrata.

‘’Ovo je projekat koji su meštani Pepeljevca čekali dugi niz godina. Stvorili su e objektivni uslovi da krenemo u izgradnju, radovi su krenuli pre nešto više od mesec dana i uveliko se odvija druga faza. Očekujemo da radovi budu završeni krajem avvgusta ili početkom septembra, kada i počinje fudbalska sezona. Ovaj objekat imaće višenamensku funkciju i sadržaće sve one prostorije neophodne za funkcionisanje FK Pepeljevac, od svlačionica za domaće igrače i goste, posebne toalete, ekonomat , vešeraj, prostor za sudije i delegata. Biće tu i oko 60 kvadrata prostora za Mesnu zajednicu , koju će moći da koriste svi meštani, veliku terasu, nova parking mesta, tako da će objekat biti ponos ne samo stanovnika ovog naseljenog mesta već i cele opštine Lajkovac”, rekao je on.

Radovi na izgradnji Seoske kuće u Pepeljevcu, po rečima predsednika MZ Pepeljevac, Radovana Milivojevića posebno su obradovali meštane, kojima ovakav objekat decenijama nedostaje.

Kako je najavio predsednik Živković, nakon Pepeljevca u planu je izgradnja seoske kuće u Vračeviću, a potom i u ostalim selima na teritoriji  lajkovačke opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Počela kupališna sezona na otvorenom bazenu u Lazarevcu
Next post Dodeljena priznaja Crvenog krsta Lazarevac višestrukim davaocima krvi