Počela kupališna sezona na otvorenom bazenu u Lazarevcu

Otvoreni bazen u Lazarevcu u okviru Sportsko-rekreativnog centra „Kolubara“ danas je počeo sa radom. Povodom otvaranja nove kupališne sezone danas i sutra (16.-17. juna), ulaz za korisnike se neće naplaćivati. Od subote 18. juna, cena ulaznice za odrasle će iznositi 100 dinara, a za decu 50 dinara. Radno vreme otvorenog bazena je svakog dana od 10.00 do 19.00 časova.

Direktor SRC „Kolubara“ Vladimir Dragićević je prisustvovao otvaranju ovogodišnje kupališne sezone i tim povodom u izjavi za medije naglasio da je ispravnost kvaliteta vode kontrolisana od strane Zavoda za javno zdravlje. Kvalitet će biti kontrolisan i svakog drugog dana tokom trajanja sezone. O bezbednosti svih korisnika će brinuti licencirani spasioci na objektu bazena.

Direktor SRC “Kolubara” Vladimir Dragićević

„Pohvalio bih radnike SRC „Kolubara“ koji su se potrudili da naš bazen bude sređen. Pred početak sezone realizovani su radovi na zameni mehanizma za filtraciju hlora. Urađen je deking na tribinama i u kafiću, osvežene su ploče, bazen je očišćen, stoga spremno dočekujemo novu sezonu.“

Termini na otvorenom bazenu su rezervisani i za treninge plivanja i obuke neplivača u periodu pre 10.00 i posle 19.00 časova svakog dana. Dragićević je apelovao na korisnike da prate uputstva i poštuju pravila korišćenja ovog javnog kupališta. Očekuje se početak otvaranja zvanične kupališne sezone na jezeru Očaga do kraja juna meseca, kada će spasioci brinuti o svim posetiocima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post I škola u Lajkovcu na meti pretećih mejlova
Next post Čekanju je kraj – novi multifunkcionalni objekat u Pepeljevcu u drugoj fazi izgradnje (VIDEO)