Dodela nagrada za najlepše dvorište Gradske opštine Lazarevac (VIDEO)

U biblioteci „Dimitrije Tucović“ održana je dodela nagrada konkursa „Najlepše dvorište 2023“ koji je organizovala Turistička organizacija Lazarevac.

Direktor Turističke organizacije Lazarevac Mirko Kovačević se zahvalio svim učesnicima, članovima komisije i firmi KOLOR TIM.

Tim povodom se obratila predsednica žirija Godrana Đikić koja je iskazala svoje veliko zadovoljstvo da se zahvali svim učesnicima na konkursu za najlepše dvorište GO Lazarevac.

„Konkurs je bio otvoren do 10.juna, do tada je pristigao veliki broj prijavljenih dvorišta. Ocenjivanje je rangirano na osnovu obilaska svih dvorišta i na osnovu deset kriterijuma po kojima su davani bodovi. Svako prijavljeno dvorište je fotografisano kako bi se kasnije prezentovalo. Razlika u bodovima je mala, ali pobednik je jednoglasno izglasan“, rekla je ona.

Nagrade su dodelili članovi Veća GO Lazarevac Jovana Davidovac i Nikola Marinković.  Treće mesto je osvojilo dvorište Ljubisava Pantića, selo Leskovac. Drugo mesto je osvojilo dvorište Miodraga Bojića iz Lazarevca. Prvo mesto osvojilo je dvorište Milke Pavlović iz Vrbovna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Bratski susret opština Lazarevac i Valandovo(VIDEO)
Next post Uručene nagrade najboljim učenicima lazarevačkih osnovnih i srednjih škola