OBAVEŠTENjE O RASPISANOM JAVNOM POZIVU GO LAZAREVAC

„ Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba IRL kroz kupovinu seoskih kuća sa okućnicom i nabavku paketa pomoći u građevinskom materijalu za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom “ u svrhu izbora korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba IRL za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom i nabavku paketa pomoći za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom dana 27.06.2023. godine raspisala je JAVNI POZIV za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba interno raseljenih lica za kupovinu 1. (jedne) seoske kuće sa okućnicom i nabavku paketa građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom.

Tekst Javnog poziva sa potrebnom dokumentacijom nalazi se na internet stranici GO Lazarevac www.lazarevac.rs u odeljku Javni konkursi i rasprave.

Detaljnije informacije o rapisanom Javnom pozivu mogu se dobiti i lično u zgradi GO Lazarevac, kancelarija 57, II sprat, Ul. Karađorđeva 42 ili na telefon 011-8121-211.

Dokumentacija za učešće na Javnom pozivu se dostavlja u pisarnicu Gradske opštine Lazarevac ili putem pošte na adresu: Karađorđeva 42, 11500 Lazarevac sa napomenom „Za Javni poziv – seoske kuće.” Rok za podnošenje prijave sa potrebnim dokazima je  28.07.2023. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post Aktivnosti i uspesi lajkovačkih planinara – jun prepun izazova i uživanja
Next post KUD “Diša Đurđević” ovogodišnji dobitnik Vidovdanske nagrade GO Lazarevac (VIDEO)