Srećan rođendan! – BK Greatest iz Lazarevca obeležio 7 godina rada

Bokserski klub  “The Greatest” iz Lazarevca na najlepši način obeležio je svoj 7. rođendan.  Uz prisustvo i podršku brojnih klubova iz Srbije,  na platou ispred Rudarske česme, održana je promocija boksa, a sve uz podršku BSS i GO Lazarevac.

Predsednik BK “The Greatest”,  Nemanja Stolić,  zahvalio je svima koji su došli da pruže podršku ovoj plemenitoj sportskoj disciplini i pozvao mlade da se pridruže klubu.

“Verujem da će svi,  pogotovo roditelji naših klinaca,  uživati danas u njihovim nastupima. Svakog prvog septembra mi malo reklamiramo i upis novih članova.  Inače, on traje tokom čitave godine.  Imamo klince od osam godina u toj početnoj grupi,  zatim one malo starije grupe,  gde uglavnom idu takmičari,  ali u suštini,  boks je postao popularan tako da se sve više dece opredeljuje upravo za njega”,  kaže Stolić.

Prvi čovek lazarevačke opštine,  Bojan Stević,  pohvalio je rad kluba i njihove dosadašnje rezultate.

“Drago mi je što naši bokseri nisu u fazi stagnacije,  kako se to često dešava u klubovima koji su mladi i tek počinju sa radom.  Oni konstantno podižu svoj nivo rada,  angažovanja i profesionalizma.  Početkom  naredne godine očekuje nas 7. “Greatest open” turnir i ja očekujem da će to biti jedan od najbolje organizovanih turnira ne samo u Lazarevcu,  već i na prostorima naše zemlje”,  kaže Stević i dodaje da se nada da  će opštinsko rukovodstvo  moći da u nekom narednom periodu omogući izgradnju prave bokserske sale kakvu lazarevački bokseri zaista i zaslužuju.

Za 7 godina postojanja, bokserski klub “Greatest” ima preko 2000 članova, 12 prvaka Srbije, reprezentativce u svim selekcijama, osvajače mnogih medalja na brojnim međunarodnim turnirima.

Osnivači su i organizatori poznatog i sada već tradicionalnog  Evropskog turnira “Greatest open

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post DECA VIŠE NEĆE IĆI POLUGOLA U ŠKOLE: Uvode se pravila oblačenja, OVE STVARI ZABRANJENE! Prosvetari ponovo pominju i UNIFORME
Next post Održana 23. sednica Skupštine GO Lazarevac