ASFALTIRANJE PO MESNIM ZAJEDNICAMA

Tekst je u okviru projekta iz oblasti projektnog sufinansiranja iz oblasti javnog informisanja pod nazivom ”Iz naše perspektive”, koji sufinansira opština Ljig. Ovim projektom ukazujemo na realne probleme građana, način njihovog rešavanja i efekte realizacije. Zahvaljujući ovom projektu posetioci portala KISSINFO.rs će iz prve ruke dobijati informacije od značaja za život u opštini Ljig čime ukazujemo na značaj uloge građana u poboljšanju rada lokalne samouprave.

Tema: Projekat unapređenja infrastrukture imaju direktan i pozitivan efekat za život ljudi

Nakon pauze nastavljeno je asfaltiranje i sanacija puteva po Mesnim zajednicama u opštini Ljig. Posle asfaltiranja opštinskih puteva u Kadinoj Luci u dužini od 650m, i Slavkovici u dužini od 1200m, predsednik opštine Dragan Lazarević, posetio je MZ Poljanice, gde su upravo završeni radovi na asfaltiranju u dužini od 1000m. Ova deonica je jako bitna meštanima sela Poljanica, kao i one deonice koje su asfaltirane u predhodnim godinama.

Opština Ljig već duže vreme ulaže u infrastrukturu –  radi na saniranju, rekonstrukciji, asfaltiranju puteva i ulica kako po mesnim zajednicama, tako i u samom Ljigu.Ulaže velika sredstva na obnovu fasada, zamenu stolarije, na izgradnju vodovodne mreže, izgradnju i renoviranje škola (da podsetimo otvorena je nova škola u Belanovici), i mnoge druge projekte značajne za bolji i lakši život građana.

Još jedan bitan projekat je i izgradnja kapele na ljiškom groblju koja je u završnim radovima, i uskoro se očekuje njeno otvaranje. Takođe, asfaltiran je i pristupni put ka groblju, kao i plato ispred kapele.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Previous post DA, TO SU BILI DANI-muzičko poetski kabare
Next post JPKP Lazarevac-aktuelno (VIDEO)